Car-cosmetics

Is uw autolak dof aan het worden, zitten er veel krassen op of zelfs deukjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij laten uw auto weer als nieuw uitzien. Wij beschikken over allerlei apparatuur om uw auto te reinigen, waxen, polijsten en uitdeuken zonder te spuiten. Iedere auto is in een andere staat daarom zullen we ook zorgvuldig kijken wat er precies nodig is voor we beginnen. Tevens zijn wij erkend Aquapel dealer voor meer informatie kunt u kijken bij de pagina Aquapel.

reinigen en waxen

Wanneer uw lak een beetje dof begint te worden is het niet noodzakelijk om de auto helemaal te gaan polijsten. Door speciale wax kan de glans van uw auto geheel terug keren in nieuwstaat.

Polijsten

Vaak ziet u lichte krassen op uw auto. Als uw auto eenmaal een aantal kilometers heeft gereden en wat jaartjes ouder is wordt dit steeds meer. Laat uw auto professioneel door ons polijsten en behandelen dan krijgt u een auto terug als nieuw.

Uitdeuken

Iedere auto heeft wel zijn kleine gebruiker sporen zoals kleine deukjes. Deze zijn er meestal geheel uit te halen zonder dat er spuitwerk aan te pas komt. Wilt u van die vervelende deukjes af kom gerust eens langs.